Kapcsolat

AIR-METAL Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Vépi út 2/B
Telefon:
+3694501597
Fax: +3694501597
Mobil:
+36706035552
E-mail:
megrendeles@airmetal.hu
Munkatársaink

Munkatársaink

 

 

 

 

 

 

 

Dankovits Dániel - Ügyvezető

 

 

 

 

 

Szombath József - Üzletvezető: 06-70/603-5552            

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 16:00 Az Air-Metal-ról


Az épületgépészet feladata, hogy az épület használói számára biztosítsa a megfelelő minőségű, tisztaságú és hőmérsékletű levegőt és vizet, valamint megfelelő módon vezesse el a keletkezett szennyvizeket. Cégünk feladata, hogy biztosítsa az ezeket a körülményeket kialakítani képes gépészeti berendezéseket.

Több mint 25 éves épületgépészeti kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy milyen igényei vannak egy épületgépészeti kivitelezőnek, ezért is döntöttünk úgy, hogy 2016-ban megnyitjuk épületgépészeti szakáruházunkat. Elsősorban a kivitelezők igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki üzletünket és kínálatunkat, de természetesen nem csak őket, hanem lakossági ügyfeleinket is szívesen fogadjuk.

Célunk az épületgépészeti kivitelezők és a lakosság szakszerű kiszolgálása a víz-, gáz-, fűtésszerelés terén szükséges berendezésekkel és alkatrészekkel.

A cég székhelye Szombathelyen a Vépi út 2/B alatt található, ahol egy tágas, modern bemutatóterem várja a hozzánk betérő vendégeket. Valamint itt található a nagy kapacitású raktárunk is, melynek köszönhetően közvetlen raktárról tudjuk kiszolgálni vevőinket.

A képre kattintva galéria nyílik!Nagy hangsúlyt fektettünk a termékpalettánk kialakítására, mely tervezésekor szemelőt tartottuk a leendő vásárlóink széleskörű igényeit. Cégünk előtérbe helyezi a jó ár-érték arányú termékek forgalmazását, melyek főként nagy múltú, élenjáró hazai gyártóktól származnak. Kínálatunkban nagy választék érhető el, melyben egyaránt megtalálhatók belépőáras és magasabb árkategóriájú termékek melyek mindegyike magas minőséget képvisel.

Manapság a kereskedelem egyre inkább az internetes vásárlás irányába tolódik, viszont nálunk nem csak megrendelés alapján lehet vásárolni hanem, igyekszünk közvetlenül raktárunkról értékesíteni vevőink számára. Az általunk kínált termékeket nagy darabszámban folyamatosan raktáron tartjuk, hogy vevőinket bármikor ki tudjuk szolgálni, akár nagyobb tételben is. Szortimentünkben lévő meghatározott árucikkekre, termékcsoportonként eltérő kedvezményeket nyújtunk.

TárgyalóÜgyfeleink számára komplett szolgáltatást nyújtunk, hiszen nálunk a legkisebb alkatrészektől kezdve a nagyobb berendezésekig mindent megtalál, a teljesség igénye nélkül:

  • klíma- és légtechnikai berendezések, alkatrészek
  • kazánok, tartályok, vízmelegítők
  • radiátorok
  • csaptelepek, szaniterek
  • fűtési csövek
  • termosztátok, vezérlők, szén-monoxid érzékelők
  • kéménytartozékok
  • keringető szivattyúk
  • öntözési rendszerek alkatrészei

 

Üzletünkben dolgozó kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet terén. Kérje munkatársaink segítségét, csapatunk tapasztalt, felkészült tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére szaktudásuk teljességével, naprakészségével.

 

Fő alapelveink:

-Vevőközpontúság

Cégünk működéséhez elengedhetetlen a vevőkkel való folyamatos és szoros kapcsolat. Nagy figyelmet fordítunk a vásárlóink igényeire és szükségleteire, mely az idők folyamán folyamatosan változik. Vevőink bármilyen kéréssel is forduljanak hozzánk  mindig igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a legjobb megoldást megtalálni problémáikra.

-Folyamatos fejlesztés

Vevőink elégedettségének megtartása és a minőség fenntartása érdekében folyamatosan fejlesztjük cégünket. Az esetlegesen felmerülő hibák és hiányosságok kijavításával, és pótlásával is a folyamatos javulást igyekszünk előidézni.

-Kedvező ár-érték arányú termékek

Vásárlóink részére a lehető legjobb minőségű termékeket kínáljuk, a lehető legjobb áron.

-Azonnali kiszolgálás raktárról

Nagy raktárunknak köszönhetően szortimentünkben szereplő termékeinket, folyamatosan készleten tartjuk, melynek köszönhetően vevőinket azonnal ki tudjuk szolgálni. 
Vissza az előző oldalra!
AIR-METAL Kft. - Magyar